Yrityspalvelut yleisesti

Yrityskehitys Fasadi palvelee alavutelaisia yrityksiä ja Alavudelle yritystoimintaa suunnittelevia toimijoita.

Meiltä saat yrityskohtaista neuvontaa akuuteissa asioissa yrityksen tarpeiden mukaan mm. yrityksen perustamiseen, rahoitukseen, yritystukiin, investointeihin, toimitiloihin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä tilanteissa.

Lisätietoja rahoitusmahdollisuuksista tarjoavat mm. (klikkaa alla olevia punaisia linkkejä, niin pääset suoraan sivulle):

Tutustu myös ELY-keskuksen kautta haettaviin yrityskohtaisiin asiantuntijapalveluihin.

Ota yhteyttä, kun haluat keskustella suunnitelmistasi ja tarvitset apua hakemusten laadintaan.

Tutustu myös Yritystulkki-palveluun, joka sisältää arvokasta tietoa yritystoimintaa suunnitteleville ja yritystään kehittäville.

Strattirahaa hakevat alavutelaiset voivat hyödyntää Uusyrityskeskus Neuvoa-Antavan palveluita.
Neuvoa Antava on Etelä-Pohjanmaalla toimiva aloittaville yrittäjille maksuttomia ja luottamuksellisia neuvontapalveluja tarjoava organisaatio. Neuvoa-Antava palvelee Alavudella Fasadin tiloissa noin kaksi kertaa kuussa. Varaa aika tapaamiseen Uusyrityskeskuksen toimistosta, puh. (06) 414 8005 tai 044 261 8005 tai sähköpostitse osoitteesta neuvoa-antava@uusyrityskeskus.fi.

TE-toimiston yritysneuvoja tarjoaa yrityspalveluita ajanvarauksella (pääsääntöisesti maanantaisin) Alavus Fasadissa alkaville ja jo toimiville yrittäjille; alkavan yrittäjän neuvonta ja ohjaus, starttirahaneuvonta sekä henkilöstön hankintaan, kehittämiseen ja vähentämiseen liittyvät palvelut. Voit sopia tapaamisen myös yritykseesi. Yhteystiedot: Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto, Johanna Olsson, asiantuntija, yrityspalvelut, etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi, puh. 02950 46605 

 

homma-hoidetaan

Alavuden ilmapiiri on yrittäjämyönteinen. Haluamme olla tunnettuja "Yrittäjä on ykkönen" -asenteestamme.